Roadblock

 

De Roadblock is een automatische tijdelijke slagboom. Wij hebben jarenlange ervaring in tijdelijke verkeersmaatregelen, deze ervaring willen wij gebruiken om problemen van onze klanten op te lossen. Zo is deze automatische slagboom toegepast om sluipverkeer tegen te gaan. Bekijk de video voor een impressie. 

Toepassing

De Roadblock kan in verschillende situaties worden toegepast. De automatische slagboom is ideaal voor langdurig gebruik en kan worden ingezet tijdens evenementen, bij wegafzettingen, Roadblockals terreinbeveiliging, voor het afzetten van een terrein, in de wegenbouw en meer.

Voordelen

De Roadblock is ideaal
voor langdurig gebruik en is uitbreidbaar met verschillende
toepassingen
. Daarnaast leveren wij verkeersregelaars, bebording en alles wat op en rond projecten met verkeersmaatregelen te doen heeft. Neem contact op om te ervaren wat wij voor u kunnen betekenen.

Specificaties

  • Hydraulisch aangedreven
  • Voeding van 220 Volt
  • Ultrasone aan- en afmeld sensoren
  • Vrij instelbare doseertijd
  • Uitbreidbaar met diverse opties

Uitbreidingen

De automatische slagboom is onze meest geavanceerde tijdelijke slagboom en heeft diverse uitbreidingen. Deze zijn op te delen in drie categorieën; Access Control, Slagboom uitbreidingen en Verkeersmaatregelen. In onderstaande afbeelding zijn alle uitbreidingen weergegeven. Voor de volledige dienstverlening van tijdelijke verkeersmaatregelen kunt u terecht bij Traffic & More.

Optionele Uitbreidingen Tijdelijke Slagbomen

UA-67699033-1