Handbediende Slagboom

 

Deze tijdelijke slagboom is met de hand te bedienen. Het opzetten is binnen 5 minuten gedaan door een persoon. Daarnaast is deze slagboom makkelijk te vervoeren in een busje.
Handbediende Slagboom

Ontstaan

We hebben de handbediende slagboom ontwikkeld om veiligheid te bieden aan een verkeersregelaar. Wij van Traffic & More doen er alles aan om de veiligheid van verkeersregelaars te waarborgen. Een van onze missies is het bieden van veiligheid aan ons personeel, de weggebruiker en de wegwerker.

Toepassing

Van belang bij het ontwerp waren de eisen dat de slagboom makkelijk te transporteren is en dat de slagboom door een enkel persoon te plaatsen is.
Met succes, de slagboom is namelijk binnen 5 minuten te plaatsen en te vervoeren in een busje.Handbediende Slagboom

De handbediende slagboom zal met name worden toegepast voor kortdurend gebruik. Naarmate de gebruiksduur toeneemt is het efficiënter om een automatische slagboom te plaatsen. De handbediende slagboom wordt voornamelijk ingezet bij tijdelijke wegafzettingen of bij een evenement, waar een verkeersregelaar noodzakelijk is.

Voordelen

Zoals in de vorige alinea is beschreven is het grote voordeel van de handbediende slagboom de efficiëntie van het plaatsen en vervoeren. Daarnaast leveren wij verkeersregelaars, bebording en alles wat rond het werk komt kijken wat te maken heeft met verkeersmaatregelen. Neem contact met ons op om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen.

Specificaties:

  • Slagboom in 2 delen
  • Contragewicht
  • Frame met ketting of kabel
  • Schutborden

Uitbreidingen

Naast het leveren van de tijdelijke slagboom, leveren we ook diverse extra’s. Naast dat de slagboom kan worden uitgebreid met een drempel of specifieke bebording, leveren we verkeersregelaars en alles wat bij deze slagboom komt kijken. Voor de volledige dienstverlening van tijdelijke verkeersmaatregelen kunt u terecht bij Traffic & More.

Tijdelijke Handbediende Slagboom

UA-67699033-1