Referenties

 

Tot op heden hebben we voor verschillende opdrachtgevers op maat gemaakte slagboominstallaties kunnen regelen. Onze slagbomen zijn ingezet voor verschillende doeleinden, zoals parkeerterreinen / parkeerplaatsen, parkeergarages, scheepswerven, in de wegenbouw, evenementen, camaliteitenroutes en meer. Hier onder zijn een aantal referentieprojecten weergegeven.

 

Parkeergarage Nootdorp – Elektrische Slagboom en verkeerslichten koppelen

Slagboom met verkeerslichtNOOTDORP – Tien weken lang vinden er werkzaamheden plaats in Parkeergarage Parade te Nootdorp. Er is tijdelijk maar een enkele rijbaan beschikbaar. De huidige verkeersmaatregelen zijn op een traditionele wijze toegepast. Er zijn enkele verkeerslichten geplaatst op accu’s. Ondanks dat deze lichten rood aangeven, rijden er alsnog mensen door. Waardoor er gevaarlijke situaties ontstaan in de parkeergarage! In het smalle gedeelte komen automobilisten vast te zitten doordat ze achteruit de afrit af moeten. De winkeliers klagen bij de gemeente over het afnemende aantal klanten vanwege de aanblijvende onrust in de parkeergarage en zelfs de eigenaar van de parkeergarage is niet blij met de huidige situatie. De opdrachtgever ziet maar een mogelijkheid: de inzet van een aantal verkeersregelaars. Dit loopt echter flink op in de kosten!

De beheerder van de parkeergarage is uiteindelijk via het internet bij ons terecht gekomen. Doordat we de elektrische slagboom met een verkeerslicht hebben gekoppeld is veiligheid gewaarborgd en zijn kosten bespaard!

 

BedrijfsautoRAI 2015 – Officiële opening

BedrijfsautoRAI slagboomAMSTERDAM – Voor hoeveel bedrijfsauto’s onze handbediende slagboom al is geopend… wij zijn de tel kwijt geraakt. Wel weten we dat de RAI Amsterdam ook een graantje mee wilde pikken van onze eyecatcher.

De BedrijfsautoRAI 2015 is dinsdagochtend 20 oktober namelijk officieel geopend door het openen van onze slagboom! De opening werd voltrokken door VNO-NCW voorzitter Hans de Boer. Jammer dat de schutborden zijn verwijderd, maar zichtbaar beter is hij wel, de handbediende slagboom van Traffic & More.

 

Provincie Zuid-Holland – Reconstructie N463
N463 Roadblock

ZUID-HOLLAND – In opdracht van de provincie Zuid-Holland is de N463 afgesloten geweest voor alle verkeer, in de directe omgeving was geen redelijk alternatief beschikbaar.

Voor mensen in de directe omgeving zou de omleiding zorgen voor 30km extra reisafstand. Hierdoor is op zoek gegaan naar een manier om een alternatief te kunnen gebruiken voor lokaal verkeer. Dit is gerealiseerd met behulp van de Roadblock. De Roadblock zorgt ervoor dat mensen met een pasje (omwonenden, 3000 pasjes uitgegeven) gebruik kunnen maken van de Noordse Dorpsweg en daardoor niet hoeven om te rijden.

Om het slagboomsysteem te kunnen monitoren, zowel op gebied van doorstroming en eventueel vandalisme, is gebruik gemaakt van een mobiel camerasysteem (zonne- en windenergie). Hierdoor kan op afstand gekeken worden naar de status van de roadblock.

Kijk voor een demonstratie van de Roadblock op onze Youtube pagina!

Rijkswaterstaat – Parkeerplaats bijzonder transport

Roadblock Venlo

VENLO – In opdracht van Rijkswaterstaat is de Roadblock ingezet bij een parkeerplaats in Venlo.

De Roadblock was een tijdelijke oplossing voor de kapotte slagboom op de parkeerplaats. Deze parkeerplaats, gelegen aan de grens, diende voor uitzonderlijk transport.

 

UA-67699033-1